Skip to content

Videoproduktion, fotografering og droneoptagelser – 2018 Kom an!

Så blev det 2018 og starten på året har allerede resulteret i 2 færdige videoproduktioner samt i en masse portræt- og dokumentarfotograferinger, som forhåbentligt har været med til at gøre en forskel for de involverede og de interesserede. At producere og fotografere er krævende på mange måder og her taler jeg ikke alene om at bære udstyr før, under og efter opgaverne, men også om de udfordringer som opstår undervejs i processen både for de medvirkende, men også i forhold til omgivelserne og ressourcerne!

2017 bød på en masse nye udfordringer både i forhold til opgaver og oplevelser, men også nogle unikke muligheder som f.eks. at fotografere på Bali, dokumentere begivenheder og hændelser, lave droneoptagelser og ikke mindst at få lov til at producere en intern rekrutterings film til Politiets reaktionspatrulje (Læs artikel “Beredskabet bliver skarpere på første-indsatsen” (Linket åbner i et nyt vindue).

2018 – Optagelser til musikvideoen “Nye horisonter”

I starten af året var jeg ude og lave droneoptagelser til en musikvideo i samarbejde med bandet Holtsø, Trier & Wittrock. Optagelserne forgik på Amager strandpark og lige præcis den dag, hvor vi havde aftalt at skulle filme, skinnede solen – den første solstråle i år! Dette var optimalt i forhold til selve optagelserne, som gjorde at vi kunne få nogle helt fantastiske optagelser, men desværre resulterede det også i, at en masse mennesker også havde besluttet sig for, at få en lige så god oplevelse som os!

Med en drone i luften, 3 musikere og en dirigent samt sikkerhedsregler der skal følges, så indebærer dette et ekstraordinært overblik over mulige situationer, som kan resultere i et brud på sikkerheden og dermed bringe andre mennesker i fare…

Heldigvis er folk på Amager super flinke og nysgerrige og i stedet for at udfordre sikkerheden samt optagelserne, så valgte de at kigge med på optagelserne og løfte hele oplevelsen til et nyt niveau, som vi kun kunne have drømt om – helt fantastisk stemning!

Som en bonus til musikvideoen, så valgte jeg efterfølgende at blive lidt længere tid ude på strandparken. Området er helt fantastisk og med et fuld opladet batteri i dronen, så skulle der laves lidt optagelser af området og ikke mindst den flotte solnedgang. Resultatet blev en lille hyldestvideo til Amager Strandpark og de mange gæster derude – tak for oplevelsen!

Optagelser med action og masser af udfordringer

Romeo øvelse
Politiøvelse med Romeo.

I december måned fik jeg en unik mulighed for, i samarbejde med en rigtig god ven og kollega, at producere en intern rekrutteringsfilm til Politiet reaktionspatrulje “ROMEO”.

Filmen er netop blevet færdig i forrige uge og det specielle ved denne produktion er, at vi ikke har kunne styre begivenhedernes gang, men har blot kunne trække på egne erfaringer fra hhv. forsvaret og Politiet. Dette betyder reelt set, at vi fulgte en heldagsøvelse med 2 kameraer og en drone. Derudover har vi lavet nogle enkelte optagelser før og efter selve øvelsen i form af interviews og natteoptagelser.

Resultatet, synes vi selv, er blevet super godt og budskabet i selve filmen har ramt plet! De foreløbige tilbagemeldinger har heldigvis været helt fantastiske og forhåbentligt kan den være med til at gøre en forskel i de kredse. Jeg kan desværre ikke vise filmen eller billederne derfra, men blot sige, at de betjente der melder sig til denne tjeneste gør en ekstraordinær indsats for os alle på samme vis som det øvrige beredskab – de er dygtige!

30 fotografier – En hverdag ved Politiet

Har du lyst til at dokumentere en hverdag ved Politiet? Svaret var simpelt for mit vedkommende!

En unik mulighed for at dokumentere Politiet på en anderledes måde, skildre begivenhederne igennem mit kamera og resultatet bliver virkeliggjort via 30 store fotorammer, som skal hænges op ved Københavns Vestegns Politi og pryde gangene til inspiration for medarbejdere og gæster. Opgaven løses i januar måned og forhåbentligt med nogle helt unikke billeder af en hverdag hos Politiet.

Posted in:Nyhed

Show comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *