Skip to content

Kastrup Søbad – En del af Amager Strandpark

Kastrup Søbad – Placeret ved siden af Kastrup Lystbådshavn ligger denne badeanstalt ude i havet.

Et fantastisk bygningsprojekt som oser af arkitektur og spændende vinkler og som giver masser af glæde til de mange turister der benytter sig af svømmebassinet.

Som fotograf er det et anderledes sted at fotografere – specielt med drone – da der er en masse restriktioner forbundet med dette sted – forklaring følger.


Restriktioner i nærheden af lufthavne

Hvis man som dronefører flyver i bymæssige områder, så er der særlige regler der skal følges. Er du i nærheden af en lufthavn, så er reglerne yderligere skærpet.  Kort beskrevet, så må du ikke flyve med droner hvis du er 5 km fra den nærmeste landingsbane med mindre du har fået en tilladelse til dette. 

Hvorfor så det?? Det er heldigvis et meget simpelt spørgsmål – sikkerhed! Et scenarie, som man netop frygter i forbindelse med øvrig flytrafik er, at en drone rammer eksempelvis rammer et passagerfly, det kunne være en motor, som så resulterer i en ulykke.

Der er desværre set eksempler på fly der har måtte afbryde en planlagt landing og undvige en drone, som har befundet sig i dets flyvebane.

Dette er ikke i orden, da det bringer andre folks liv i fare.

Kastrup Søbad
Posted in:Nyhed, Standard

Show comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *