Skip to content

‘Alene i mørket’ – Frederiksborg Slot i Hillerød

Hillerød – Rygsækken er pakket med kameraudstyr og stativet er spændt godt fast udenpå tasken – styr på stumperne, klar til afgang! Det varme tøj giver allerede bonus da jeg træder ud af bilen – Det er mørkt og på trods af kulde og kraftige vindstød, så har fugtigheden indhyllet omgivelserne i en tågelignende tilstand. De kraftige vindstød bringer kortvarig bekymringerne frem i forhold til stabiliteten af kameraet og kvaliteten af billederne!

Destinationen er Frederiksborg Slot i Hillerød og selvom jeg havde lovet mig selv ikke at blive grebet af begejstring over slottet i mørket, så endte det alligevel med at blive det første fotografi på turen.

Når man går langs slotssøen, så kan det anbefales at prøve turen både om aftenen og om dagen – det er 2 vidt forskellige ture, men helt utroligt smukke på hver sin måde! På vejen rundt om søen kommer man til Torvet i Hillerød. En åben plads, som sagtens kunne udnyttes meget bedre end det gør i dag.

En hverdagsaften i Hillerød indebærer desværre en relativ mennesketom by og mange mørke butiksvinduer med undtagelse af “The old Irish Pub” – en pub som om torsdagen primært tiltrækker de værnepligtige soldater fra Høvelte kasserne.

Alle billederne kan ses i nedenstående eller under portefolie i “Alene i mørket – Hillerød”

[thumbnails columns=”4″ format=”landscape” pageid=”6224″ start=”” end=”” title=”true” exclude_featured=”true” description=”true”]

 

 

Posted in:Nyhed

Show comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *