logo

Services

Professionel fotograf med fokus på kvalitet, professionalisme og detaljen

Fotograf med stor erfaring i og passion for at fotografere og dokumentere mennesker, virksomheder og begivenheder. Løser specifikke opgaver indenfor: Dronefotografering, Erhvervfotografering, Reklamefotografi, reportage, presse og portrætfotografi, events (privat og erhverv), ekspeditioner og begivenheder i og uden for Danmark.

Kontakt mig for yderligere information eller få et konkret tilbud på din opgave.

Dronefotografering og video

Ønsker du at se en anden vinkel på tingene end de traditionelle fotografier eller videoer af f.eks. jeres virksomhed, matrikler eller produkter, så er dette også en mulighed. Dronefotografering og videooptagelser er særlig brugbare ved events (f.eks. ved sports events, rapportage, ekspeditioner og større forsamlinger), inspektioner (f.eks. taginspektioner, bygninger, havneinspektioner, marker, master og  overvågning) eller til erhvervsmæssige præsentationer (f.eks. virksomhedsprofiler, reklamer, film, events). Mulighederne er mange og ønsker du at vide mere herom, så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg er certificeret dronefører, niveau 1A, som er udstedt af Trafik og byggestyrelsen. Dette indebærer bl.a. at jeg er godkendt til flyvning med droner i bymæssigt område.