logo

Portefølje

Porteføljet består primært af billeder fra større begivenheder, temaer, rejser eller events som typisk resulterer i en billedserie.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at benytte billederne fra dette website uden en tilladelse. Du kan læse mere herom på siden generelle betingelser.

preloading
7 itemsPortefølje

Abstrakt

Kunst er alt fra abstrakte billeder til digitalekompositioner baseret på egne kreationer gengivet i billedeform.

preloading
3 itemsPortefølje

Beredskab

Beredskab dækker alle former for fotografering, film eller droneoptagelser af beredskabssituationer nationalt og internationalt.

preloading
5 itemsPortefølje

Dokumentar

Dokumentarfotografering er primært henvendt til presse og øvrige medier, hvor der er en samfundsmæssig eller erhvervsmæssig interesse i at få historien formidlet i form af billeder eller video.

preloading
1 itemPortefølje

Drone

Dronefotografering og videooptagelser er særlig brugbare ved events, inspektioner, erhvervsmæssige præsentationer, reklamer og film.

preloading
2 itemsPortefølje

Ekspeditioner

Ekspeditionsfotografering stiller høje krav til fotografen og udstyret uanset om det er i det kolde nord eller de varme sydelige himmelstrøg - fælles for alle fotoekspeditioner uanset klima, begivenheden eller emnet, så er en sund fornuft, god planlægning og en høj stresstærskel et must.

preloading
15 itemsPortefølje

Erhverv

Erhvervslivet dækker over mange begreber og steder herunder virksomheder, arkitektur, mennesker på arbejde, begivenheder o.s.v.. Fælles for dem alle er at jeg har til hensigt at fotografere det enkelte motiv i den kontekst som billedet skal fortælle modtageren.

preloading
5 itemsPortefølje

Natur

Naturen er fantastisk i al sin herlighed og at kunne fange de øjeblikke hvor livet udfolder sig eller blot en fastholdelse af en helt unik skønhed er målet med disse fotografier.

preloading
10 itemsPortefølje

Portræt

Et portræt er et fotografi eller et andet kunstnerisk repræsentation af en person, hvor ansigtet og dets udtryk er fremherskende. Jeg har til Hensigt at vise ligheden, personlighed, og selv stemningen på den person i alle mine billeder.