Skip to content

Kontakt Falkenbergthomsen

For bestilling til en opgave eller et uforpligtende tilbud, så benyt venligst nedenstående kontaktformular eller ring til mig på tlf. +45 25 33 11 08.

Fotograf
Claus Falkenberg Thomsen
Harestien 3
3400 Hillerød
Cvr-/se-nr.: 38033506

Mob. +45 25 33 11 08
Mail: info@falkenbergthomsen.dk

Min base er i Hillerød, men er ikke geografisk begrænset i mine opgaver og udfører derfor opgaver både inde og udenfor landets grænser. Læs mere om mine kompetencer i nedenstående.

 Send mig en besked

Navn (Obligatorisk)

E-mail (Obligatorisk)

Emne

Besked

Professionel fotograf med fokus på kvalitet, professionalisme og detaljen

Fotograf med stor erfaring i og passion for at fotografere og dokumentere mennesker, virksomheder og begivenheder. Løser specifikke opgaver indenfor: Dronefotografering, Erhvervfotografering, Reklamefotografi, reportage, presse og portrætfotografi, events (privat og erhverv), ekspeditioner og begivenheder i og uden for Danmark.

Kontakt mig for yderligere information eller få et konkret tilbud på din opgave.

Dronefotografering

Ønsker du at se en anden vinkel på tingene end de traditione0lle fotografier eller videoer af f.eks. din landejendom eller nybyggeri, så er dette også en mulighed. Dronefotografering og videooptagelser er særlig brugbare ved events (f.eks. ved sports events, rapportage, ekspeditioner og større forsamlinger), inspektioner (f.eks. taginspektioner, bygninger, havneinspektioner, marker, master og  overvågning) eller til erhvervsmæssige præsentationer (f.eks. virksomhedsprofiler, reklamer, film, events). Mulighederne er mange og ønsker du at vide mere herom, så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg er certificeret dronefører, niveau 1A, som er udstedt af Trafik og byggestyrelsen. Dette indebærer bl.a. at jeg er godkendt til flyvning med droner i bymæssigt område.

Show comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *